Balkanwide Assistance Team


Naš tim je dostupan 24h/24, 7/7, 365 dana u godini.

Naš tim je formiran i obučen da reaguje brzo i na odgovarajući način. Zaposleni u Balkanwide Assistance su iskusan tim što je i naša najveća prednost. Uvek na usluzi klijentima, naš tim odgovara na najtačniji način njihovim potrebama na više jezika: zastupljeni su srpsko-hrvatski, francuski, engleski, nemački, italijanski, španski, češki i albanski.

Naš posao je da saslušamo naše klijente kako bismo im pomogli na najbolji mogući način. Naša obaveza je da pružimo pomoć u što kraćem roku na teritoriji : Srbije ( sa Kosovom), Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Albanije.

Mi smo žene i muškarci raznih godina sa različitim ličnim iskustvom koji rade zajedno pod zajedničkim vrednostima u cilju da budemo na usluzi našim klijentima. Naše tehničke veštine, naša sposobnost, energija, entuzijazam i usaglašenost brzo nas predstavljaju kao ozbiljnu kompaniju.
Naš cilj: uvek ići napred.
Neovisno da li ste na putu, ili vam je potrebna svakodnevna pomoć, više niste prepušteni sami sebi jer asistencija brine o vama.
Od popravke na licu mesta, do povratka kući.

Asistencija je pomoć, biti prisutan

Misija Balkanwide Assistance je da vam pruži pomoć na teritoriji Slovenije , Hrvatske , Bosne i Hercegovine , Srbije i Kosova , Crne Gore , Makedonije i Albanije tokom cele godine 7 dana u nedelji, 24 časa/24, 365 dana.

O nama

Balkanwide Assistance je osnovan 2004.

Naš posao je da saslušamo naše klijente kako bi im pomogli na najbolji mogući način.
Naša obaveza je da pružimo pomoć u što kraćem roku na celoj terioriji bivše Jugoslavije i Albanije.
Naš tim je formiran i obučen da reaguje brzo i na odgovarajući način.
Zaposleni u Balkanwide Assistance znaju da upravljaju, kako vanrednim situacijama, tako i periodima intenzivne aktivnosti.
U našem poslu oslanjamo se na mrežu saradnika profesionalaca.
Mi znamo da je svaka osoba jedinstvena i svaka situacija različita.
Mi smo uvek tu kada smo potrebni klijentima.
Naša energija, naš entuzijazam i poštovanje obaveza, brzo su nas predstavili kao odgovornu kompaniju.

Balkanwide Assistance je na raspolaganju 24/24, 7/7, 365 dana u godini